top of page

Filmbespreking: The Lost Coast Tapes

Sean Reynolds (Drew Rausch) is een tvpersoonlijkheid die iets goed te maken heeft. Zijn vorige project, een reality tv-programma, werd namelijk afgevoerd nadat bleek dat het gebaseerd was op een leugen. De presentator heeft ondertussen echter een nieuw onderwerp gevonden om over te berichten: aan een deel van de kust van Californië die grotendeels onbewoond is, beweert een zonderlinge man die daar in de bergen woont, ene Carl Drybeck (Frank Ashmore), dat hij het lijkje van een jonge Bigfoot heeft gevonden. Voldoende reden voor Sean om 75.000 dollar neer te leggen en een ploeg samen te stellen om op onderzoek te gaan.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page