top of page

Rollenspelaccessoirebespreking: DMB Dungeon Tile Floor Set: Gothic Grey

DMB Dungeon Tile Floor Set: Gothic Grey

Accessoire voor wargames en rollenspelen

Uitgever: DMB Games

10 vloertegels, 4 halve vloertegels, 4 T-splitsing tegels, 2 kruispunttegels, 4 grote vloertegels, 1 trap

Klik op de afbeelding voor het volledige artikel in PDF-formaat

De wereld is niet eerlijk. Voer in Google maar ‘DMB Dungeon Tiles’ in en je vindt al snel kartonnen terrein voor het nog steeds onbegrijpelijk populaire rollenspel Dungeons & Dragons. Zelf hebben we altijd meer van andere ‘roleplaying games’ met betere regels gehouden, maar, goed, dat is een discussie die je in andere besprekingen van ons kunt terugvinden. Feit is dat deze DMB Dungeon Tile Floor Set uiterst geschikt is voor zowel D&D als tal van andere (fantasy) rollenspelen, miniature battle games en wargames – en dat het om een véél mooier en hoogwaardiger product gaat dan het kartonnen of met de laser gesneden terrein dat je tegenwoordig overal kunt aantreffen.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page