top of page

Wargamebespreking: Mars Attacks - The Miniatures Game

Mars Attacks: The Miniatures Game

Wargame Uitgever: Mantic Games Auteur: Jake Thornton Doos/43 blz. Regelboek/1 pakje kaarten/ruïnes/gevechtsmat/fiches/sjablonen/dobbelstenen/2 volledige facties Recensent: Dirk Vandereyken ****

Klik op de afbeelding voor het volledige artikel

Achtergrond

Tja, soms wéét je gewoon dat je een slechte dag voor de boeg hebt. Neem nu de zonderlinge ex-veteraan Deke, of ex-automecanicien, ex-houthakker, ex-vuilnisman, ex-stukadoor, ex-truckchauffeur Joe, of de welgemanierde zestienjarige Ashley, die zich net aan het voorbereiden was voor haar eindejaarbal… Wanneer de vliegende schotels in de lucht begonnen te verschijnen en groene aliens met uitpuilende ogen in het straatbeeld werden gezien, wisten ze allemaal wel hoe laat het was: de aarde werd aangevallen!


Het leger arriveerde al snel en begon al even vlug te schieten zonder vragen te stellen. De inwoners van het tot dan toe weinig betekenende stadje Greenville kwamen echter terecht in het spervuur tussen beide partijen. De voortvluchtige misdadigers Buddy en Brandi, plaatselijke nerd Phil, de pas ontwaakte ridder Edwyn, die in 1504 door de buitenaardse wezens werd gekidnapt, politieagente Eva en jeugdig delinquent Troy: ze hadden niet veel tijd nodig om te begrijpen wat voor dag dit is. Dit is de dag waarop Mars aanvalt.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page