top of page

Dvd-bespreking: Batman vs Robin

In het door ons al eerder besproken Son of Batman kwam Batman (stem van Jason O’Mara) te weten dat – en de titel verraadt het natuurlijk al – hij een zoon (Stuart Allan) heeft. De jongen luistert naar de naam Damian en fans van The Omen weten dus dat er slecht nieuws in de lucht hangt. Damian is opgevoed door de League of Assassins – een geheim genootschap van huurmoordenaars – en is begrijpelijkerwijs niet heel sociaal vaardig. Erger is dat hij last heeft van een onderontwikkeld geweten, maar dat heeft Batman niet tegengehouden om van zoonlief de nieuwe Robin te maken. Dat Dick Grayson, de inmiddels opgegroeide ex-Robin die zich tegenwoordig Nightwing laat noemen, niet bepaald gelukkig is met de beslissing van zijn voormalige mentor, hoeven we er wellicht niet eens bij te vertellen.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page