top of page

Dvd-bespreking: Longmire - Seizoen 2

Het tweede seizoen van Longmire begint met een opdracht die lelijk misloopt. In eerste aflevering Unquiet Mind moeten sheriff Walt Longmire (de Australische acteur Robert Taylor uit onder andere Home and Away en The Matrix) en hulpsheriff Victoria ‘Vic’ Moretti (Katee Sackhoff uit Battlestar Galactica en 24) een bekende seriemoordenaar naar de FBI brengen. De man heeft met de ‘feds’ immers afgesproken dat zijn executie zal worden uitgesteld als hij het graf van een van zijn indiaanse slachtoffers aanwijst. Kort nadat hij in de handen van de FBI wordt geplaatst, weet hij echter te ontsnappen en ziet Longmire zich verplicht om hem te voet achterna te gaan tijdens een hevige sneeuwstorm.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page