top of page

Miniatuurbespreking: Achtung! Cthulhu Allied Investigators Pack 2

Net als Allied Investigators – Pack 1 bevat Pack 2 drie ‘onderzoekers’ voor het Achtung! Cthulhu-rollenspel die ook worden beschreven in de (gratis te downloaden) verzameling kortverhalen Tales from the Crucible. Een ervan, Ariane Dubois, speelt ook een grote rol in de film Achtung! Cthulhu: The Secret War, die we volgend jaar zullen opnemen.

Ariane wordt hier voorgesteld in een ‘latere’ versie. De film vindt plaats in september 1939, voordat een monster haar laat leven zodat het zich via haar kan voeden op de zielen van nazi’s. Haar figuurtje wordt in actie voorgesteld met het monster op haar rug, maar je kunt het creatuur ook gewoon achterwege laten en niet monteren. Overigens kregen we tijdens de assemblage wel wat lijm op onze vingers, want de vleugels en het lijfje moet je ook nog allemaal afzonderlijk aan elkaar plakken.

Buiten Ariane is er ook nog korporaal Akhee ‘The Eye’ Singh, die niet alleen een mes in zijn handen heeft, maar ook een magisch oog. Tenslotte is er kapitein Eric ‘Badger’ Harris, die gebruik maakt van een speciaal ‘stoomgeweer’.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page