top of page

Retro Gamebespreking: Ratchet & Clank: Qforce

Aan boord van ruimtestation Starship Phoenix II voelt kapitein Qwark zich niet goed meer in zijn vel. Zijn presidentschap werd niet verlengd voor een nieuwe termijn en bovendien verveelt hij zich de laatste tijd dood. Tenminste, tot hij wordt uitgedaagd door een gemaskerde schurk die hem lijkt te kennen uit het verleden. De mysterieuze misdadiger is er in geslaagd om de planetaire defensiemechanismen van drie planeten uit te schakelen, waardoor ze kwetsbaar zijn voor een invasie van de Grungarians. Al snel blijkt het te gaan om Zurgo, een vroegere megafan van Qwark die het niet kan verkroppen dat zijn held van weleer het tegenwoordig niet zo goed meer aan het doen is. Ondertussen moet de kapitein samen met de rest van QForce – de Lombax Ratchet en de robot Clank – proberen om de afweergordels van de sector opnieuw te activeren. Dat blijkt echter niet zo gemakkelijk te zijn, omdat de buitenaardse veroveraars telkens tegelijkertijd de thuisbasis van onze protagonisten aanvallen.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page