top of page

Rollenspelsoftwarebespreking: Syrinscape: Fantasy Player

Jouw karavaan wordt aangevallen door een bende bugbears. De bewapende wachters springen van hun wagens om hun goederen en meereizend personeel te beschermen. Wapens kletteren met elkaar, staal ontmoet staal. Het gegrom van de kwaadaardige wezens wordt beantwoord met krijgskreten terwijl een kille wind zelfs de dikste wapenrusting doordringt.

Elders dringt een groepje avonturiers een ondergrondse kerker binnen. In de verte weerklinkt het geschreeuw van gevangenen, terwijl allerlei vreemde geluiden de moedige rovers desoriënteren. Hoe stil ze ook proberen te zijn, de gravel onder hun voeten is duidelijk hoorbaar en maakt luide echo’s in de holle gangen…


Een goede spelleider heeft niet alleen aandacht voor wat zijn spelers zien, maar ook voor alle andere zintuiglijke indrukken die hun personages te verwerken krijgen. Syrinscape Fantasy Player helpt hen daarbij door hen in staat te stellen om geluiden niet enkel te beschrijven, maar ze daadwerkelijk af te spelen…

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page