top of page

Restaurantrecensie: Happy's

Donderdag 15 januari: niet meteen een dag waarop je veel volk verwacht op een druilerige avond in Waver. Het stadje is immers beter bekend omwille van Walibi dan voor zijn gastronomie: de dichtstbijzijnde twee restaurants met een Michelinster – Arenberg en Couvert Couvert – bevinden zich allebei in Heverlee, op zo’n 16 kilometer afstand. Nochtans weet Murielle, een van de drijvende krachten achter pr-bureau Azerty Press, ons te vertellen dat we écht eens Happy’s moeten uitproberen, een eetgelegenheid aan de Chaussée des Collines, ergens tussen Waver en Overijse. We zijn benieuwd en trekken naar het zuidoosten van Brussel om te ontdekken of de woorden van lof terecht zijn.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page