top of page

Rollenspelaccesoirebespreking: Dramascape: Places of Horror - Volume 1

De ontstaansgeschiedenis van Places of Horror – Volume 1 is interessant, maar kent een tragisch randje. Het team bestaat uit leden van FASA Corporation, dat via RedBrick verantwoordelijk is voor schitterende rollenspelen zoals Blue Planet, Fading Suns en Earthdawn. Brein achter de maatschappij Simon Powell lijdt al bijna 20 jaar aan een ernstige vorm van fibromyalgie en kreeg een tijdje geleden te horen dat hij nog maar 5 à 6 jaar te leven zou hebben. De sympathieke Brit bleef echter niet bij de pakken neerzitten en begon met een streng dieet te volgen, waardoor zijn conditie momenteel stabiel is. Hij begon DramaScape om een nalatenschap te hebben voor zijn zoontje.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page