top of page

Restaurantbespreking: Meyers Culicafé - Weesp

Wie Weesp nog nooit heeft bezocht, mist een van de absolute pareltjes die Noord-Holland rijk is. Het pittoreske stadje tussen Amsterdam en Hilversum telt slechts iets meer dan 18.000 inwoners, maar is al bewoond sinds minstens de zesde eeuw voor Christus. Buiten de architecturale bezienswaardigheden heeft ook zijn geschiedenis binnen de jeneverstokerij en de cacaoproductie een duidelijke stempel gedrukt op de lokale gastronomie. Hoewel het aantal toprestaurants er niet dik bezaaid is, is er binnen een straal van pakweg 10 kilometer wel degelijk behoorlijk veel culinair te genieten. Een van de absolute aanraders binnen Weesp zelf is Meyers CuliCafé, dat dit jaar zijn achttiende verjaardag viert. Wij gingen een kijkje nemen en kwamen niet alleen onder de indruk van het restaurant zelf, maar ook van chef Robert Meijers en de prachtige omgeving.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page