top of page

Rollenspelbespreking: Atomic Robo

Op 3 september 1923 – bijna 40 jaar na de oprichting van de Knights of the Golden Circle, het grootste misdaadsyndicaat ooit, en 15 jaar nadat hij samen met Charles Fort, Wardenclyffe Tower en een jonge H.P. Lovecraft een buitenaardse invasie heeft gestopt – onthult de geniale wetenschapper Nikola Tesla tijdens een persconferentie in New York City voor het eerst zijn ‘Atomic Robot’. Het gaat om de eerste ‘automatische intelligentie’ ter wereld, maar toch wordt het nieuws niet door iedereen enthousiast onthaald. Aanvankelijk denken heel wat wetenschappers immers dat het om een grote leugen gaat, terwijl een aantal religieuze leiders het hebben over een ‘misdaad tegen God’. De Atomic Robot zal nog een decennium lang het nieuws blijven domineren.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page