top of page

Rollenspelbespreking: Mindjammer

Rollenspel Uitgever: Mindjammer Press & Modiphius Entertainmnet Ontwerper: Sarah Newton Hardcover /498 blz. / 2014 Recensent: Dirk Vandereyken ****

We schrijven ongeveer 15.000 jaar in de toekomst. Nadat de burgers van de First Commonality of Old Earth lang leven hadden bereikt en geavanceerde technologie hadden ontwikkeld, was de wereld een utopie geworden, maar dat leidde ook tot een vorm van gemakzucht. Het gevolg was stagnatie en verval. De Oude Aarde begon te sterven. Dat veranderde echter allemaal een tweehonderd jaar geleden, toen de wetenschappers van Old Earth ontdekten hoe schepen sneller dan het licht kunnen reizen. Ze begonnen ‘planeships’ uit te sturen naar de sterren, op zoek naar de afstammelingen van de kolonisten die vele jaren daarvoor in tragere ruimtetuigen waren vertrokken. Wat ze vonden, verraste hen: de mensheid heeft zich verspreid doorheen de melkweg. Bijna dagelijks vind de New Commonality of Humankind nieuwe kolonies...


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page