top of page

Rollenspelsupplementrecensie: Savage Worlds - Super Powers Companion)

Savage Worlds: Super Powers Companion Rollenspelsupplement Uitgever: Pinnacle Entertainment Group Ontwerper: Shane Lacy Hensley, Clint Black, Paul ‘Wiggy’ Wade-Williams Softcover /96 blz./ 2014 Recensent: Dirk Vandereyken ****

Geen enkel filmgenre dat zulke explosieve groei heeft gekend als het superheldengenre. Nu speciale effecten beter (en goedkoper) zijn geworden, kunnen de krachten die onze meesterschurken en (anti)helden etaleren eindelijk geloofwaardig in beeld worden gebracht. Natuurlijk ziet de Hulk er soms nog als plastic uit en duurt het gevecht tussen Supes en Generaal Zod zo lang dat je naar een videogame lijkt te kijken, maar ook in hun natuurlijke biotoop – de comic – en op tv zijn onze favoriete Wilson Fisks, Green Arrows en Batmen springlevend. Dat ze ook in de rollenspelwereld goed vertegenwoordig worden, is dan ook niet meer dan normaal. De Super Powers Companion is een uitbreiding voor Savage Worlds die je toe zou moeten laten om zowat elk mogelijke superheld te creëren. In onze recensie van de Science Fiction Companion zagen we al dat er toch wel enkele beperkingen en vergeetachtigheden waren, maar is dat ook het geval met dit boek?


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page