top of page

Rollenspelbespreking: Pathfinder - Core Rulebook

Pathfinder: Roleplaying Game Rollenspel Uitgever: Paizo Publishing Ontwerper: Jason Bulmahn, Monte Cook, James Jacobs, Sean K. Reynolds, F. Wesley Schneider Hardcover /576 blz. / 2013 Recensent: Dirk Vandereyken ***1/2


Het zat eraan te komen: een bespreking van Pathfinder, een absoluut monster dat al sinds 2009 de vaandel draagt van een van de populairste fantasy rollenspelen ter wereld. Het is een prachtig vormgegeven rollenspel dat uitzonderlijk goed ondersteund wordt middels enorm veel uitbreidingen, scenario’s en content die door andere uitgevers en fans wordt toegevoegd, maar is de soep de patatten eigenlijk wel waard? We lazen, we speelden en we oordeelden.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page