top of page

Rollenspelbespreking: Pathfinder Adventure Path - Reign of Winter

Pathfinder Roleplaying Game: Adventure Path – Reign of Winter (The Snows of Summer, The Shackled Hut, Maiden, Mother, Crone, The Frozen Stars, Rasputin Must Die!, The Witch Queen’s Revenge) Rollenspel Uitgever: Paizo Publishing Ontwerpers: Neil Spicer, Jim Groves, Tim Hitchcock, Matthew Goodall, Brandon Hodge, Greg A. Vaughan Softcover /6 x 96 blz./ 2014 Recensent: Dirk Vandereyken

***1/2

Het verhaal


Het Reign of Winter Adventure Path voor Pathfinder gaat met The Snows of Summer van start in Heldren, een klein dorpje in zuidelijk Taldor aan de rand van Border Wood. De hoofdstad, Oppara, bevindt zich bijna 200 mijl (zo’n 322 kilometer) in het noordwesten van Taldor en de dichtstbijzijnde stad is het versterkte Zimar.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page