top of page

Rollenspelbespreking: Pathfinder Roleplaying Game - Advanced Class Guide

Pathfinder Roleplaying Game: Advanced Class Guide Rollenspelsupplement Uitgever: Paizo Publishing Ontwerpers: Jason Bulmahn, Stephen Radney-MacFarland, Sean K. Reynolds Hardcover /254 blz. / 2014 Recensent: Dirk Vandereyken

***1/2

Het is een gekend probleem van (‘Level-based’-)systemen die Classes gebruiken: omdat alles vervat zit binnen de beschrijving van een heel specifiek ‘beroep’, heb je eigenlijk enorm veel Classes nodig om elk mogelijk idee voor een personage te kunnen beschrijven. Het mag duidelijk zijn dat de Core Classes die je in Pathfinder vindt dat niet kunnen – meteen een van de redenen voor uitbreidingen als de Advanced Class Guide, die meer opties geeft waar spelers uit kunnen kiezen.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page