top of page

Persbericht: Covert Affairs - Season 5

Er zijn een aantal maanden verstreken sinds de arrestatie van Henry in Hong Kong, er staat veel te veranderen. Auggie (Christopher Gorham; Ugly Betty) is terug bij de DPD, Arthur (Peter Gallagher; The O.C.) krijgt een baan aangeboden bij McQuaid Security en Joan (Kari Matchett; Leverage) komt terug van zwangerschapsverlof en ziet dat Calder (Hill Harper; The Boy Next Door) haar baan als DCS heeft overgenomen. Annie (Piper Perabo; Coyote Ugly) komt na maanden eindelijk weer boven water en staat te trappelen om weer te gaan werken voor de CIA, maar ze heeft een geheim dat haar toekomst in gevaar brengt.
Ze gaat op missie naar Chicago om een terroristische dreiging te onderzoeken, ze ondervindt al snel dat het niet bij een dreiging blijft. Annie wordt meegesleurd in een internationale missie die haar van Venezuela naar Argentinië, Frankrijk en vele plaatsen daartussen brengt. Op missie komt ze regelmatig Arthur’s nieuwe baas Ryan McQuaid (Nic Bishop; Body of Proof) tegen, hij is een charismatische ex-Navy SEAL met zijn eigen banden met terroristen en vele geheimen.


Beleef nu alle missies van dit laatste seizoen van Covert Affairs.


 • IMDB

 • Facebook

 • Official

 • Release: 26/08/2015

 • Distributeur: Universal Pictures Benelux

 • Studio: Universal Television

COVERT AFFAIRS S5 – DVD

 • Speelduur: 630′

 • 1.78:1

 • Frans Dolby Digital 5.1

 • Engels Dolby Digital 5.1

 • Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square
bottom of page