top of page

De Troubadour vernieuwt

Er zijn drie soorten ondernemers: degenen die het concept van sociale media maar lullig vinden en daardoor een hoop potentiële klanten niet aanboren, degenen die de sociale media gebruiken omdat het moet en degenen die het hanteren als een soort tweede natuur. De supersympathieke chef John Verbeeck, die al 25 jaar het Berchemse De Troubadour uitbaat, behoort absoluut tot het derde type. De trotse bezitter van een Bib Gourmand post met de regelmaat van een klok zowel onder eigen naam als die van zijn restaurant. Dat hij zijn koksmuts heeft ingeruild voor een hemdje en het koken vooral aan het keukenteam van Ben Van Bogaert overlaat, komt de sfeer enkel ten goede. Niet moeilijk, dus, om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en dat zijn er de laatste maanden heel wat. Pop-upzaak Cream trok alvast de aandacht van de media, maar als milieubewuste journalist kijk je vooral met veel voldoening toe hoe buiten een nieuw interieur ook de keuken vernieuwd werd… met daarbij een stevige ecologische toets.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page