top of page

Restaurantrecensie: De Kleine Zavel

Dat jouw eerste lief altijd speciaal blijft, is een gekende volkswijsheid die ongetwijfeld niet voor iedereen geldt. Waar we echter wel zeker van zijn, is dat het handjevol restaurants die deze journalist in het begin van zijn carrière als recensent heeft besproken een plaatsje in zijn hart hebben veroverd. Zo duikt de herinnering aan de sublieme bouchotmosseltjes die in De Kleine Zavel – genoemd naar de klei en het zand uit de vlakbij gelegen Schelde en dankzij voormalige chef Carlo Didden een begrip in Antwerpen – nog met de regelmaat van een klok op. Dit toonaangevende eethuisje leed in het post-Diddentijdperk aan het daaropvolgende komen en gaan van chefs, maar sinds Jeremie Landweer in 2014 de drijvende kracht achter het voormalige badhuis werd, lijkt De Kleine Zavel (omgedoopt naar ‘De Kleine Zavel 2.0’) weer veranderd te zijn in een echte Antwerpse trekpleister.


Klik op de foto voor het volledige artikel

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page