top of page

Persbericht: 2 Broke Girls - Seizoen 4

Wanneer Kim Kardashian al de weg naar jouw cupcakewinkeltje vindt, dan mag je toch zeggen dat de zaken goed gaan. Met Max en Caroline, de beruchtste serveersters van Brooklyn, weet je het echter nooit en dat is in dit vierde seizoen van 2 Broke Girls niet anders! Geniet van 22 nieuwe afleveringen onvervalste 2 Broke Girls - humor, vanaf 14 oktober op dvd.


Synopsis

In heel Brooklyn zakken cupcakebedrijfjes als een plumpudding in elkaar, dus moeten de onbenullige ondernemers en beste vriendinnen Max (Kat Dennings) en Caroline (Beth Behrs) andere manieren bedenken om hun bedrijfje draaiende te houden. De meiden ontwerpen hippe T-shirts, maar komen er al snel achter dat de mode-industrie net zo wispelturig is als de bakkerswereld! Hun nieuwe betrekking in een chic restaurant in Manhattan brengt wat meer geld in het laatje, en ze houden er een paar romances en nieuwe vrienden aan over. Maar hoe blut deze twee meiden ook worden, het eethuisteam staat altijd klaar om een handje te helpen of plezier te maken.

Bonusmateriaal

  • Deleted Scenes

  • Gag Reel

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page