top of page

Persbericht: Arrow - Seizoen 3

Het zit Oliver Queen allemaal mee: z'n alter ego The Arrow is de held van de stad, hij kan eindelijk een privéleven uitbouwen en rijk was hij al. Het geluk is echter van korte duur wanneer de schrik van elke DC - fan, Ra's Al Ghul en zijn League of Assassins, z'n oog laat vallen op Starling City.


Het derde seizoen van Arrow is vanaf 14 oktober beschikbaar op Blu-ray en dvd. Bovendien is vanaf dan ook de boxset met de eerste drie seizoenen beschikbaar. Een must voor elke liefhebber van superhelden en comics!

Synopsis

The Arrow is een held in Starling City, maar de stad wordt geteisterd door een nieuwe golf van boosaardige genieën. Vertigo, Cupid, Digger Harkness, “Brick” Brickwell en Ra’s al Ghul en zijn League of Assassins brengen alles wat The Arrow belangrijk vindt in gevaar. Het Arrow team is erg sterk geworden, maar gevaarlijke geheimen stellen de helden op de proef...

Extra's

  • Second Skins: Creating The Uniforms of Arrow

  • Nanda Parbat: Constructing The Villain's Lair

  • 2 Key Commentaries met executive producers Marc Guggenheim & Wendy Mericle

  • Arrow Comic-Con 2014

  • The Man Beneath The Suit: The Atom's First Fight

  • Gag Reel

  • Unaired Scenes

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page