top of page

Persbericht: The Leftovers - Seizoen 1

140 miljoen mensen. Spoorloos verdwenen. Dat is het intrigerende uitgangspunt van The Leftovers, een verbluffende reeks die elke liefhebber van het betere televisiewerk gezien moet hebben. 3 jaar na 'The Sudden Departure' maken we kennis met de bewoners van het stadje Mapleton, voor wie het leven na die bewuste dag nooit meer hetzelfde was.


Justin Theroux, Liv Tyler en Amy Brenneman (Private Practice, Judging Amy) schitteren in deze HBO-productie die ontwikkeld werd door Emmy-winnaar Damon Lindelof, de man die met z'n eerdere creatie Lost al bewees dat hij z'n hand niet omdraait voor een mysterie meer of minder.

Het eerste seizoen van HBO's The Leftovers is vanaf 21 oktober beschikbaar op Blu-ray en dvd. Synopsis

2 procent van de wereldbevolking is verdwenen. Was het de Bijbelse Vervoering? Buitenaardse wezens? Of iets anders? The Leftovers, gebaseerd op de bestseller van Tom Perrotta, speelt zich af in een klein voorstadje van New York, drie jaar na de mysterieuze gebeurtenis. Terwijl Kevin Garvey (Justin Theroux), politiecommissaris en vader van twee kinderen, zijn best doet om te rouwen, de draad weer op te pakken en zijn leven in de gemeenschap zo normaal mogelijk te houden, wordt de wereld om hem heen steeds vreemder...

Bonusmateriaal

  • Commentary on the Pilot and Finale Episodes

  • Making The Leftovers

  • I Remember: A Season One Conversation with Damon Lindelof and Tom Perrotta

  • Living Reminders: The Guilty Remnant

  • Beyond the Book: Season 2

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page