top of page

Persbericht: The Originals - Seizoen 2

Aan het begin van seizoen twee heersen voor het eerst sinds tijden de weerwolven over het Franse kwartier in New Orleans. Ga samen met de sluwe en geniale Klaus, de nobele maar gekwelde Elijah en woeste moederwolf Hayley – inmiddels zelf een hybride – op zoek naar bijzondere wapenstilstanden, bouw legers en probeer de macht over het kwartier te grijpen om deze veilig te stellen voor een prachtig klein meisje.Bonusmateriaal

  • The Originals - Always and Forever, The Originals - The Awakening Web Series, The Originals 2014 Comic-Con Panel, Comit Visit Georgia PSA, Unaired Scenes, Gag Reel

  • Stills, Trailer, Packshots

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page