top of page

Persbericht: The Vampire Diaries - Seizoen 6

Halloween staat voor de deur en wat is er beter dan de griezeligste avond van het jaar door te komen met een marathon met splinternieuwe afleveringen van jouw favoriete vampieren? Het zesde seizoen van succesreeks The Vampire Diaries en het tweede seizoen van spin - off The Originals zijn vanaf 14 oktober verkrijgbaar op Blu-ray en DVD. Ook de verzamelbox met de eerste zes seizoenen van The Vampire Diaries ligt vanaf dan in de rekken, een must voor elke fan!


The Vampire Diaries - Seizoen 6

In haar tweede jaar is Elena vastbesloten om het verlies van haar beste vriendin en vriendje te verwerken. Maar wanneer Damon terugkeert, doet hij er alles aan om Elena terug te winnen. Ondertussen is er veel gebeurd: Bonnie zit gevangen in een andere wereld, Stefan heeft het aan de stok met Caroline en in Mystic Falls is alle magie verboden. Is er nog wel ruimte voor de liefde?


Bonusmateriaal

  • 2 featurettes, 2014 Comic-Con Panel, Audio Commentary 'Let Her Go', Come Visit Georgia PSA, Unaired Scenes, Gag Reel

  • Stills, Trailer, Packshots

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page