top of page

Persbericht: San Andreas

Wanneer de aarde openscheurt, hele wijken worden opgeslokt en wolkenkrabbers als kaartenhuisjes in elkaar storten is er maar 1 man die redding kan brengen: Dwayne Johnson! Het spectaculaire San Andreas toont wat ons te wachten staat als de gelijknamige breuklijn in Los Angeles komt te barsten. Een ideale film dus om de komende stormachtige herfstdagen mee door te komen!


San Andreas is vanaf 28 oktober beschikbaar op 3D Blu-ray, Blu-ray, dvd en Video on Demand.

Synopsis

Bij een grote aardbeving op de San Andreasbreuk in Californië vliegen helikopterpiloot (Dwayne Johnson) en zijn ex-vrouw (Carla Gugino) samen van Los Angeles naar San Francisco om hun enige dochter te redden. Maar hun gevaarlijke reis naar het noorden is pas het begin, en net wanneer ze denken dat alles achter de rug is, blijkt dat het ergste nog moet komen...

Bonusmateriaal

  • San Andreas: The Real Fault Line

  • Dwayne Johnson To The Rescue

  • Scoring The Quake

  • Commentary door regisseur Brad Peyton

  • Deleted Scenes

  • Gag Reel

  • Stunts

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page