top of page

Persbericht: Bates Motel - Season 3

Na een heerlijke zomer met zijn moeder in hun huis keert Norman (Freddie Highmore) terug naar school en wordt hij overspoeld met vrees over het werkelijke lot van Blaire Watson. Norma (Vera Farmiga) wordt gedwongen om de waarheid over Norman voor de eerste keer echt toe te geven en ze zoekt daarbij steun van de andere man in haar leven, Normans halfbroer Dylan (Max Thieriot). Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat Norman erg jaloers wordt en er ontstaat een nieuwe driehoeksverhouding tussen Norma en haar twee zonen. Wanneer Norma’s broer Caleb (Kenny Johnson) terugkeert naar White Pine Bay wordt de familieband meer dan ooit op de proef gesteld. Norma wordt ook steeds hechter met de enigmatische Sheriff Romero (Nestor Carbonell) terwijl ze haar bedrijf en haar zoon probeert te beschermen voordat de waarheid aan het licht komt.


 • IMDB

 • Official

 • Facebook

 • Release: 7/10/2015

 • Distributeur: Universal Pictures Benelux

BATES MOTEL S3 – DVD

 • Speelduur: 420′

 • 3 DVD

 • 10 afleveringen

 • 16:9

 • Frans Dolby Digital 5.1

 • Engels Dolby Digital 5.1

 • Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands

BATES MOTEL S3 – BLU-RAY

 • Speelduur: 420′

 • 2 BLU-RAY

 • 10 afleveringen

 • 16:9 – 1080p

 • Frans DTS-HD Master Audio 5.1

 • Engels DTS-HD Master Audio 5.1

 • Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands

Extra’s

 • Deleted scenes

 • A Broken Psyche: Creating Norma-n

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square
bottom of page