top of page

Persbericht: The Mentalist - Seizoen 7 & Boxset

Vooraleer Patrick 'The Mentalist' Jane (Simon Baker) met pensioen mag komt hij in dit zevende seizoen nog tegenover een tegenstander van formaat te staan. Gelukkig kan hij rekenen op de hulp van z'n kersverse liefje Teresa (Robin Tunney), maar dat zet meteen ook heel wat druk op hun prille relatie...

Het allerlaatste seizoen van The Mentalist is vanaf 18 november beschikbaar op dvd. Fans die de koude winter willen doorbrengen in het gezelschap van Simon Baker kunnen de boxset in huis halen, die alle afleveringen bundelt in een exclusieve uitgave.

Synopsis

Patrick Jane maakt een frisse start bij de FBI, waar hij belangrijke zaken mag gaan oplossen samen met voormalig CBI-agenten Teresa Lisbon en Kimball Cho uit Californië. De groeiende liefde tussen Jane en Lisbon versterkt ook hun professionele band. Maar wanneer er een nieuwe sadistische seriemoordenaar ten tonele verschijnt, verdwijnt de liefde voor even naar de achtergrond.

Bonusmateriaal

  • Patrick Jane: An Uncommon Man

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page