top of page

Persbericht: Mr. Selfridge - Seizoen 3

Het is 1919, de Eerste Wereldoorlog is net voorbij en Harry heeft heel wat verlies te verwerken, net als veel Londenaren. Door de dood van zijn geliefde Rose is de flamboyante ondernemer helemaal alleen en hij maakt kostbare fouten. Zijn imperium is verzwakt, waardoor hij zijn oude vijand Lord Loxley op de loer ligt. Ondanks al het hartzeer en verdriet gaat het leven door en komen er nieuwe mensen werken in het bekende warenhuis. Harry’s dochters zijn volwassen geworden en veroorzaken problemen, en er is een intrigerende nieuwe liefde die alle aandacht van de rouwende held opeist. Selfridge biedt een ontsnapping aan de naoorlogse depressie en somberheid, de klanten worden meer dan ooit aangetrokken door glamour en hedonisme achter sierlijke deuren. Hoewel de winkel floreert lijkt het er op dat Harry’s welgestelde leven begin te ontrafelen.


 • IMDB

 • Release: 28/10/2015

 • Distributeur: Universal Pictures Benelux

MR. SELFRIDGE S3 – DVD

 • Speelduur: 450′

 • 16:9

 • Frans Dolby Digital 2.0

 • Engels Dolby Digital 2.0

 • Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands

Extra’s

 • Behind the scenes

 • Deleted scenes

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square
bottom of page