top of page

Persbericht: Extant - Seizoen 1

Van de Academy Award® winnaar Steven Spielberg komt een sci-fi thriller die de grenzen opzoekt van het menselijk bestaan. Wanneer astronaut Molly Woods (Academy Award®winnares Halle Berry) terugkeert van een solomissie van 13 maanden in de ruimte, is ze niet alleen teruggekomen. Tijdens haar ruimtereis is ze op een onverklaarbare manier zwanger geworden. Haar dokter, Sam Barton (Golden Globe™ winnares Camryn Manheim), is verbijsterd.
Terwijl Molly weer probeert te wennen aan haar leven op aarde worstelt ze met het idee van haar wonderbaarlijke, mysterieuze zwangerschap en probeert ze een balans te vinden in leven met haar ambitieuze man en hun zoon. John (Goran Visnjic) heeft hun zoon gemaakt toen zij zelf geen kinderen konden krijgen. Ethan is een “humanich” – een humanoïde robot die dient als prototype voor Johns grootste prestatie van zijn carrière. Wetenschap en emoties botsen als Molly probeert haar gezin bij elkaar te houden. Wanneer er meer duidelijk wordt over de 13 maanden die zij in de ruimte heeft doorgebracht blijkt dat één gewaagde missie in staat is om de gehele menselijke geschiedenis te veranderen.


 • IMDB

 • Official

 • Twitter

 • Facebook

 • Release: 28/10/2015

 • Distributeur: Universal Pictures Benelux

EXTANT S1 – DVD

 • Speelduur: 510′

 • 1.78:1

 • Frans Dolby Digital 5.1

 • Engels Dolby Digital 5.1

 • Ondertiteling: Engels, Frans, Nederlands

EXTANT S1 – BLU-RAY

 • Speelduur: 510′

 • 1.78:1

 • Engels DTS-HD Master Audio 5.1

 • Frans Dolby Digital 5.1

 • Ondertiteling: Engels, Frans, Nederlands

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square
bottom of page