top of page

Persbericht: The Good Wife - Seizoen 5

Seizoen vijf van The Good Wife betekent een nieuw begin voor Alica Florrick (Emmy® en Golden Globe™ winnares* Julianna Margulies) en Cary (Matt Czuchry) als zij hun eigen praktijk openen. Wanneer zij de banden met Lockhart/ Gardner verbreken loopt de spanning hoog op en kiezen de nieuwe rivalen de aanval, zowel in de rechtszaal als daar buiten. De relatie tussen Alicia en Will (Josh Charles) lijkt de grootste klappen te krijgen wanneer hij haar persoonlijke en professionele verraad onder de loep neemt. Diane (Christine Baranski) ziet haar rechterschapsdroom vervagen nu zij Alicia heeft ontslagen en ze keert terug naar de praktijk. Kalinda’s (Emmy® Award winnares ** Archie Panjabi) relatie met Cary en Alicia wordt ook op de proef gesteld wanneer zij trouw blijft aan Lockhart/ Gardner. Ondertussen hebben de nieuwe gouverneur Peter Florrick (Chris Noth) en zijn stafchef Eli (Alan Cumming) te maken met een onderzoek van de Ethische Commissie in zake verkiezingsfraude in Peters gouverneurscampagne. Alicia’s nieuwe onderneming zorgt voor spanning in alle relaties die zij zo zorgvuldig heeft opgebouwd.


 • IMDB

 • Official

 • Release: 28/10/2015

 • Distributeur: Universal Pictures Benelux

 • Studio: Par CBS

THE GOOD WIFE S5 – DVD

 • Speelduur: 910′

 • 6 DVD

 • 22 afleveringen

 • 16:9

 • Engels Dolby Digital 5.1

 • Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Nederlands

Extra’s

 • New Season, New Alicia

 • Requiem For A Friend: Inside Episode 515

 • Gag reel

 • Deleted Scenes On Select Episodes

 • Thicky Trick Music Videos

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square
bottom of page