top of page

Restaurantrecensie: Degustation

We vertelden het niet aan chef Kris Wijnen, maar we herinneren hem nog uit de tijd dat hij Frank Fol vanuit Villa Lorraine (dat we enkele jaren gelden nog recenseerden) was gevolgd naar de Syre Pynnock. Als rasechte Leuvenaar besprak ondergetekende dat laatste restaurant lang nadat Wijnen er al weg was, maar toen ik nog in een zijstraat van het Hogeschoolplein woonde, zag ik hem geregeld de keuken van de ‘groentechef’ in- en uitstappen. Ondertussen hebben ’s mans omzwervingen hem langs De Klare Wijn, Cuistot, een cateringservice en zelfs de Olympische Spelen geleid, maar met Degustation heeft Wijnen zich weer een vaste stek in Antwerpen toegeëigend. Tijd, dus, om eens een kijkje te gaan nemen.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page