top of page

Falling Skies - Seizoen 4

Je zou denken dat Tom Mason (Noah Wyle, ER) ondertussen ervaringsdeskundige is in het spotten en herkennen van buitenaardse wezens, maar in het splinternieuwe vierde seizoen van het spectaculaire Falling Skies duiken er enkele impressionante exemplaren op waarvan Mason het bestaan niet wist. Deze reeks van executive producer Steven Spielberg blijft seizoen na seizoen verrassen en is een must voor elke liefhebber van science fiction. Het vierde seizoen is vanaf 2 december beschikbaar op dvd.

Synopsis

In het vierde seizoen van Falling Skies blijkt de ellende pas net te zijn begonnen na het onschadelijk maken van een grote Espheni-basis. In de buitenwijken van Charleston wanen de Mason Clan en de overgebleven 2nd Mass zich bijna in veilig gebied. Dan worden ze plotseling aangevallen door een nieuwe oorlogsmachine van de Espheni – een dodelijke creatie, anders dan alles wat ze ooit eerder gezien hebben. Tom en de 2nd Mass proberen de familie, die maanden gescheiden van elkaar heeft geleefd, weer te herenigen.

Bonusmateriaal

  • Featurette: Tom Mason: A Man of Tomorrow

  • Episodic Prequels

  • Inside the Episode

  • Character Interviews

  • 2014 San Diego Comic-Con Panel with Cast

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page