top of page

Persbericht: Reign - Seizoen 1

In het verslavende kostuumdrama Reign maken we kennis met Mary Stuart, de piepjonge koningin van Schotland. Zij probeert zo goed mogelijk te regeren, wat door heel wat andere gegadigden op de troon niet van een leien dakje gaat. De reeks werd op de People's Choice Awards bekroond als 'Nieuwe Favoriete TV - drama' en wordt beschouwd als een kruising tussen Gossip Girl en The Tudors, in een 16e eeuws kleedje. Het eerste seizoen is vanaf 2 december beschikbaar op dvd.


Synopsis

Mary Stuart werd koningin van Schotland toen ze nog een klein meisje was. Sindsdien hebben de Engelsen het voorzien op haar troon, en op haar land. Om zichzelf en haar volk te redden wordt ze als tiener naar Frankrijk gestuurd, waar ze met de kroonprins moet trouwen. Aan het Franse hof ontmoet ze de mooie prins Francis, zijn buitenechtelijke halfbroer Sebastian (Bash), een koning die krankzinnig wordt, een listige koningin en de profeet Nostradamus die een verwoestende voorspelling maakt. Tussen koninklijke complotten, hartstochtelijke intriges en duistere krachten die overal op de loer liggen in het kasteel worstelt Mary met tegenstrijdige gevoelens en probeert ze de juiste beslissingen te maken terwijl ze zich voorbereidt om koningin te worden.

Bonusmateriaal

  • 2 Featurettes: Reign:The Making of a Queen & The Authenticity of Reign: Recreating the 16th Century

  • Deleted Scenes

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page