top of page

B&B recensie: Vertes-Feuilles

Als reisjournalist bespreek je vaak grote steden, terwijl je geregeld door pr-bureaus wordt uitgenodigd om naar resorts te trekken waar je soms geïsoleerd zit van de culturele rijkdom in de buurt. Dat je ook in België nog heel wat interessante plekjes kunt vinden die middenin de natuur liggen, ontgaat je dan ook wel eens. Om onszelf eraan te herinneren dat het mogelijk is om er lekker tussenuit te gaan en te genieten van een groene omgeving zonder al te ver te reizen, trokken we naar Vertes Feuilles, de bed & breakfast waar ‘Slow Food’-gastronoom Pascal Martens en zijn vriendin de plak zwaaien. We leerden er heel wat bij.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page