top of page

Restaurantbespreking: Hemgie’s

Hemgie’s klinkt Amerikaans, net als het gerecht waar dit nog vrij nieuwe Brusselse restaurant om bekend is (hamburgers), maar eigenlijk gaat het om een woordspeling rond de namen van de twee eigenaars: de ‘Hem’ van Mathias Vosswinkel en de ‘Gie’ van Grégory Van Loock. Mathias wist al hoge ogen te gooien met ‘Raconte-moi des Salades’, dat meer gericht was op gezonde voeding, maar toen hij Grégory ontmoette in Phuket (Thailand), ontstond er al snel een band die zou leiden tot het oprichten van een nieuw restaurant dat op een totaal andere filosofie zou steunen. Het werd dus Hemgie’s, dat vlakbij de wereldvermaarde Rue des Boucher ligt, tegenover de uitgang van de Galerie des Princes.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page