top of page

Win 3 dvd's van de nieuwe Jackie Chan

Klik op de foto om de wedstrijd te downloaden

Het verhaal

Het jaar 50 na Christus. De zachtaardige commandant Huo An (Jackie Chan) is belast met de bescherming van de Zijden Route, een belangrijke handelsweg tussen het westen en het oosten. Hij en zijn mannen proberen diplomatie te gebruiken om de vrede te houden, maar ook zij moeten soms teruggrijpen naar geweld om de 36 naties die in het noordwesten met elkaar oorlog voeren af te weren. Helaas heeft niet iedereen het even goed begrepen op Huo An. Hij wordt in de val gelokt en onterecht veroordeeld tot hard labeur in het midden van de woestijn.


Daar probeert een groep arbeiders met man en macht de constructie van de Wilde Ganzenpoort af te werken. Ze zijn daar bovendien behoorlijk gemotiveerd voor, want als ze er niet op tijd in slagen, zullen de werkers samen met hun meesters, de kapitein (Xiao Yang) en Rat (Wang Taili), worden geëxecuteerd. Alles wordt echter nog gecompliceerder wanneer ze worden aangevallen door uitgedroogde Romeinse soldaten, geleid door Lucius (Cusack).

Nadat Huo An erin slaagt om tussenbeide te komen en zo nodeloos bloedvergieten te vermijden, besluiten de Romeinen om de oosterlingen te leren hoe ze hun handelspost sneller kunnen bouwen. De soldaten leren hun kersverse bondgenoten hoe ze cement moeten maken en tonen hen nieuwe bouwtechnieken, maar dat is niet gerekend op de meedogenloze consul Tiberius (Brody), die aan de leiding staat van een andere Romeinse factie. Hij heeft maar een doel: de handelspost zelf overnemen en de aanwezige schatten stelen. Hoewel de troepen van de consul niet over dezelfde vechtkunstkennis beschikken die de mannen van Huo An etaleren, zijn ze met veel meer en blijken ze een echte bedreiging te vormen voor de broze vrede die de Chinees heeft bewerkstelligd.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page