top of page

Recensie: Through the Breach - The Fated Almanac

Through the Breach: The Fated Almanac Rollenspel Uitgever: Wyrd Miniatures Ontwerpers: Mack Marin e.a. Softcover /252 blz./2014 Recensent: Dirk Vandereyken ****

The Fated Almanac is het eerste van de twee basisregelboeken voor Through the Breach, het rollenspel dat gebaseerd is op het uitstekende 'miniature battles game' Malifaux, waar een grote scheur is gemaakt naar een andere dimensie, die al snel niet zonder gevaren blijkt te zijn.Achtergrond

Voor de mensheid kwam, werd de wereld bewoond door twee goddelijke rassen die lange tijd in vrede wisten samen te leven, tot de grotere goden decadent werden en zich als tirannen begonnen te gedragen. Toen de minder krachtige goden openlijk tegen hen rebelleerden, leidde dat tot een apocalyptische oorlog. De wereld scheurde zichzelf kapot en alleen maar Malifaux bleef overeind, een grimmig testament van wat er was gebeurd.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page