top of page

Recensie: Dropzone Commander - 2 Player Starter Set

Dropzone Commander:2 Player Starter Kit Wargame

Uitgever: Hawk Wargames

Auteur: David J. Lewis

Doos/156 blz. regelboek/10 kartonnen ge-bouwen/2 beginnende legers/fiches/referentiekaarten/sjablonen/10 zeszijdige dobbelstenen/2013

Recensent: Dirk Vandereyken

****

Achtergrond

In de 21ste eeuw kreeg de mensheid te maken met een nieuwe vijand: zijn eigen succes. Door een overdreven consumptiedrang, dreigde de zelfzuchtigheid en arrogantie van de mens voor een nooit geziene schaarste te zorgen. Tegen de 22ste eeuw werd de aarde door klimaatsverandering, hongersnood en een tekort aan grondstoffen in een oorlog gestort die bijna honderd jaar duurde.


Klik op de afbeelding om de hele recensie te downloaden


Nucleaire fusie veranderde alles. Eindelijk kon het juk van de olie-industrie worden afgeworpen. Nieuwe technologie zorgde ervoor dat een gedeelte van de schade aan het milieu kon hersteld worden en toen tweehonderd jaar later ook de Spatial Distortion and Ma-nipulation Drive, in de volksmond beter gekend als ‘Foldspace’, werd uitgevonden, kon de Star Age beginnen.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page