top of page

Verslag persconferentie en voorbeschouwing BIFFF 2016

Als journalist, maar ook als filmfan, zijn er een handvol evenementen waar je elk jaar reikhalzend naar uitkijkt. Het filmfestival van Cannes is daar eentje van, maar het is een Belgisch gebeuren dat alle andere achter zich laat: het Brussels International Fantastic Film Festival, dat anno 2016 voor de vierendertigste keer wordt georganiseerd. Afgelopen donderdag, 10 maart, werd het nieuwe, ijzersterke programma uit de doeken gedaan voor de verzamelde pers. Hieronder een relaas.Klik op de afbeelding om het artikel te downloadenHet BIFFF is uniek, zowel wat ambiance als randactiviteiten betreft. Ook dit jaar zal het Paleis van Schone Kunsten weer vollopen met gedegenereerde freaks, verstokte horror- en thrillerfans, beschilderde lichamen en insiders uit de wereld van de cinema, die er opnieuw 13 dagen lang zullen vergast worden op een uitgelaten sfeer.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page