top of page

Ministerie cultuur Israël zet in op de toekomst

Zelden iemand die bij een ministerie van cultuur (en sport) hoort zo enthousiast en gepassioneerd horen praten over het filmmedium als Raphael Barbibay, artistiek directeur van het Israëlische paviljoen, dat 2 weken lang geopend blijft in het International Village van het Filmfestival van Cannes. De man lijkt dan ook vastberaden om zijn land te onderscheiden van de rest en dat meteen in het eerste jaar waarin Israël heeft beslist om zwaar in te zetten op het grootste filmevenement van het jaar.


Klik op de afbeelding om het artikel te downloaden in PDF


Kosten noch moeite worden gespaard om er een uitzonderlijke editie van te maken. Dagelijks is er wel iets te doen, van lezingen rond interactieve cinema, virtual reality, het preserveren en digitaal vernieuwen van oude films en animatie tot ronde tafelgesprekken, recepties, seminaries en meer.


De thema’s kondigen zich aan als bijzonder interessant: informatie rond het filmfonds (waar de regering jaarlijks heel wat miljoentjes voor heeft uitgetrokken), realiteit in de vaderlandse cinema, interactieve films en nog veel meer. Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page