top of page

Persuitnodiging: Princess Claudia

Wie het Filmfestival van Cannes heeft bezocht, heeft ze wellicht zien liggen: de schepen die het midden houden tussen een sloep en het soort groot passagiersschepen die we in ons land kennen van de Flandriavloot. De voordelen van die tussengrootte zijn enorm: zulke wendbare schepen liggen immers stabiel in het water, zijn een stuk sneller en kunnen ook uitvaren als er wat meer wind is, terwijl je niet met een grote groep moet reserveren of wachten of er ook andere gasten komen om er gebruik van te kunnen maken.


Klik op de foto om het volledige persbericht te downloaden


Princess Claudia staat voor puur genieten op het water. Ze kan voor allerlei evenementen ingehuurd worden door koppeltjes, door kleine groepen, door bedrijven en door particulieren: verjaardagsfeestjes, persvoorstellingen, lezingen, proeverijen, vergaderingen, toeristische activiteiten, romantische rondvaarten en veel meer. Op Princess Claudia kan je steden bekijken vanop het water, even wat privacy opzoeken of net uit de bol gaan met jouw beste vrienden of familieleden. Wat alles nog aantrekkelijker maakt, is dat de boot niet gebonden is aan binnenlandse wateren: je kunt haar dus zelfs naar het buitenland doen varen… om die ene avontuurlijke trip te maken waar je al zo lang naar verlangt of om jouw vriend of vriendin de verrassing van zijn of haar leven te bezorgen, bijvoorbeeld.


Er is meer: op de persdag zullen we ook enkele thema’s uit de doeken doen die al kant en klaar kunnen geboekt worden. We hebben immers heel wat materiaal klaarstaan waarmee onze ‘prinses’ kan aangekleed worden, terwijl er ook perfect à la carte kan gewerkt worden om de dromen en ideeën van onze klanten te kunnen waarmaken. Dat de klant centraal staat, wordt wel eens vaker gezegd, maar bij ons blijft het niet bij loze woorden. Meerwaardezoekers zijn bij Princess Claudia aan het juiste adres, ook als het om B2B-initiatieven gaat.

Onze voorlopige website is: www.princessclaudia.net

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page