top of page

Persbericht: PlayStation pakt uit met nieuwe hardware: PlayStation®4 PRO en PlayStation®4 Slim

Sony Interactive Entertainment(SIE) heeft vandaag op de PlayStation Meeting in New York uitgepakt met enkele opmerkelijke aankondigingen. Op 15 september lanceert SIE een PlayStation®4 Slim-model dat compacter is en efficiënter werkt. Op 10 november is het dan de beurt aan de PlayStation®4 PRO, een geavanceerde versie van de PS4 die 4K-beelden ondersteunt en alles onder de motorkap heeft om de ultieme game-ervaring te garanderen. Het hardware-nieuws gaat verder met enkele flitsende accessoires: de nieuwe draadloze PS4 DUALSHOCK4, een verbeterde camera, een verticale standaard voor het PS4 Slim en PRO-model en een Platinum Wireless headset.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page