top of page

Persbericht: The Conjuring 2 is vanaf 12 oktober beschikbaar op blu-ray™ , DVD en Video on Demand

In het succesvolle The Conjuring konden we kennismaken met Lorraine en Ed Warren, twee onderzoekers gespecialiseerd in demonen en andere paranormale verschijnselen. In The Conjuring 2 trekt het koppel naar Engeland, om het door demonen geteisterde huis van een alleenstaande moeder met vier kinderen te onderzoeken. Het feit dat het in deze case opnieuw om een waargebeurd verhaal gaat maakt de film des te enger...James Wan (Saw, Insidious, The Conjuring), de nieuwe horrorkoning van Hollywood, regisseert en Patrick Wilson en Oscar®-genomineerde Vera Farmiga kruipen opnieuw in de huid van het echtpaar Warren.

Het huiveringwekkende The Conjuring 2 is vanaf 12 oktober beschikbaar op blu-ray™, dvd en Video on Demand. Vanaf dan is ook de boxset met zowel The Conjuring als The Conjuring 2 beschikbaar, net op tijd voor Halloween!


Synopsis

Oscar®-genomineerde Vera Farmiga en Patrick Wilson zetten hun rollen uit The Conjuring voort als Lorraine en Ed Warren, die een alleenstaande moeder bijstaan in het opvoeden van haar vier kinderen in een huis dat wordt geteisterd door kwaadaardige geesten. Als het Amityville van Engeland was de Enfield Haunting de meest gedocumenteerde zaak in de paranormale geschiedenis. Ontdek de waarheid over het verhaal dat de wereld versteld deed staan.

Bonusmateriaal

The Enfield Poltergeist: Living The Horror (BD)

The Conjuring 2: Hollywood's Haunted Stage (BD)

Creating Crooked (BD)

Crafting the Conjuring (BD)

Sounds of Scary (BD)

Deleted Scenes (DVD, BD)

EndFragment

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page