top of page

Persbericht: The 100 - Seizoen 3 beschikbaar op dvd vanaf 12 oktober 2016

Bij aanvang van het derde seizoen lijkt de rust teruggekeerd onder de overlevenden in The 100. Schijn bedriegt, en al snel wordt de groep geconfronteerd met nieuw onheil...De reeks werd genomineerd voor een Emmy en wint steeds aan populariteit. Inmiddels is ook een vierde seizoen op komst. Het derde seizoen van The 100, en de boxset met alle 45 afleveringen tot nu toe, zijn vanaf 12 oktober beschikbaar op dvd.

Synopsis

In het derde seizoen zijn de overlevenden weer thuis, waar het op het eerste gezicht vredig lijkt. Hun pas gevonden rust blijkt echter van korte duur, wanneer hun levens voor altijd veranderen. Maak je klaar voor de zestien heftigste avonturen tot nu toe, waarin bekende en onbekende bedreigingen de overlevenden dwingen om hun loyaliteiten onder de loep te nemen, hun grenzen op te zoeken en de echte betekenis van het mens-zijn te ontdekken.

Bonusmateriaal

  • Deleted Scenes

  • Gag Reel

  • Featurettes

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page