top of page

Recensie: The One Ring - Ruins of the North

The One Ring: Ruins of the North Rollenspelsuppement Uitgever: Cubicle7 Hardcover/144 blz./2015 Recensent: Dirk Vandereyken ****

Klik op de afbeelding om de volledige recensie te downloaden

Met Tales From Wilderland en The Darkening of Mirkwood liet Cubicle7 al zien dat het elke regio die in een boek voor rollenspel The One Ring wordt beschreven zal ondersteunen met een boek vol avonturen die in de streek kunnen plaatsvinden. Nu Rivendell - dat we al bespraken - op de schappen van elke degelijke rollenspelwinkel ligt, is het dan ook niet meer dan logisch dat ook Oost-Eriador op die manier zou ondersteund worden. Het resultaat is dit geweldige Ruins of the North. Een van de zaken die Cubicle7 uitstekend doet, is het weergeven van de juiste sfeer van een licentie. Zo zijnde regels voor Doctor Who lichtjes abstract, terwijlavonturen van The One Ring meestal plaats vinden over de tijdsspanne van jaren.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page