top of page

Restaurantrecensie - Brussel: Brasserie LR6

Zo nu en dan doe je wel eens een ontdekking wanneer je gewoon rondwandelt en oplet. Als dat ook nog eens in de Hoogstraat gebeurt – een straat die voor een groot gedeelte langs haar lengte behoorlijk gezellig is en een aantal interessante winkeltjes en restaurantjes telt waar vaak met RES mag betaald worden – is dat natuurlijk een extra pluspunt. De Rue Haute is immers erg gemakkelijk te bereiken en ligt diep in de Marollen. Vanuit het Louizaplein en het Justitiepaleis van Brussel neemt een lift je beneden tot je aan de straat bent, terwijl jook de Regentschapsstraat zich op enkele steenworpen afstand bevinden. Brasserie LR6 ligt in het centrum van de driehoek die gevormd wordt door de Hallepoort, de Naamsepoort en het Palais voor Schone Kunsten – drie knooppunten die de meeste Brusselaars haast blindelings kunnen vinden en het is dan ook niet fout om te zeggen dat het hier om een toplocatie gaat… Iets wat zowel belangrijk is voor wie hier wil komen eten en/of drinken als voor de toeschouwers die de vele evenementen die in de kelderzaal plaatsvinden. Dat we na een eerste bezoek al snel beslisten om hier een artikel aan te wijden, leek ons dan ook niet meer dan logisch.


Klik op de foto om de volledige recensie in PDF-formaat te downloaden

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page