top of page

Recensie: The One Ring - Rivendell

The One Ring: Rivendell Rollenspelsuppement Uitgever: Cubicle7 Hardcover/144 blz./2015 Recensent: Dirk Vandereyken

****1/2

Klik op de afbeelding om de volledige recensie te downloaden

We hebben al vaak geschreven dat Cubicle7 een echte verfrissing is wat zijn licenties betreft. In het verleden hebben fans van allerlei series, films,boeken en comics maar al te vaak moeten vaststellen dat het rollenspel rond hun favoriete franchise het maar enkele jaren - f zelfs minder lang - uitzong waarna de licentie niet werd vernieuwd. Met onder andere The One Ring en Doctor Who bewijst Cubicle 7 echter dat het van plan is om zijn licenties op lange termijn te ondersteunen. Dat er nog voldoende materiaal voor is, wordt bewezen door Rivendell, waarin de actie zich verplaatst van Wilderland tot East Eriador, waar een groot gedeelte van de eigenlijke Lord of the Rings-trilogie plaatsheeft.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page