top of page

Voorbeschouwing: Londen - German Gymnasium

Tja, het begint er nu wel écht op te lijken dat we bij BeauSense Magazine iets hebben met restaurants in beschermde monumenten. Nadat we eerder al Cinnamon Club in Londen bespraken, gaat het deze week naar het nieuwe German Gymnasium, ook al gelegerd in de Engelse hoofdstad. Hier een korte vooruitblik van wat je mag verwachten.
Locatie is alles, hoor je wel eens zeggen, en op dat gebied stelt German Gymnasium alvast niet teleur: het is gesitueerd tussen St. Pancras en Kiçng’s Cross, twee van de meest bezochte Londense treinstations. Minstens even aantrekkelijk is echter het interieur. Nadat we al gingen eten in het prachtige Alma del Temple in het Valenciaanse Caro Hotel, mogen we jullie nu verwennen met foto’s van een andere eettempel die recentelijk hoog scoorde tijdens de Restaurant & Bar Design Awards. Wat zeggen we, hoog scoren? German Gymnasium kaapte dit jaar simpelweg de titel van ‘Best Restaurant in a Heritage Building’, die van ‘Best UK Restaurant’ én die van ‘Best Overal Restaurant’ weg. Met andere woorden: het is momenteel het mooiste restaurant ter wereld.


Dat interieur kwam er overigens niet zomaar: D&D London kocht het gebouw waar ooit de allereerste gym van Engeland gehuisvest was en dat als beschermd monument van ‘Grade II’ geklasseerd was, en toverde er een prachtig restaurant tevoorschijn van twee verdiepingen dat gespecialiseerd is in Duitse gerechten. Wat voor ervaring we er zullen opdoen, lees je binnenkort hier in zowel BeauSense Magazine als in onze andere publicaties!

Meer info:

German Gymnasium

1 King’s Boulevard

London N1C 4BU

+44 (0)20 7287 8000

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page