top of page

BIFFF 2017: De eerste 10 films

9 april! De eerste dagen van het Brussels International Fantastic Film Festival liggen achter de rug, ondergetekende recensent kon gisteren zijn huwelijk vieren, werd beloond met een leuke receptie in Bozaar, kon samen met zijn bruid foto’s maken op de Ijzeren Troon uit Game of Thrones en sloot mooi af tijdens het Bal van de Vampiers. De preview van het BIFFF hebben jullie al van onze gehad, samen met onze overlevingstips, en nu is het tijd voor een overzichtje van de eerste 10 films die we tijdens het leukste filmfestival ter wereld konden bekijken. Klik - zoals gewoonlijk - om onze PDF te downloaden met daarin samenvattingen van alle films die we tot en met 9 augustus hebben bekeken. Daar komen over nog 2x10 en daarna nog een vijftal films bij!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page